Heftrucks voor alle terreinen

Oplossingen voor professioneel transport

LVC Solutions zorgt voor een oplossing indien je nood hebt aan het professionaliseren van zijn intern transport: van laden, lossen en horizontaal transport tot stapelen en orderverzamelen. Alsook heeft LVC Solutions alle kennis in huis voor het oplossen van problemen omtrent voorzetapperatuur zoals daar zijn: vorkenspreiders, vatenklemmen, kantelcontainers…
  • Verdeler van heftrucks
  • Onderhoud op alle gangbare merken
  • Toebehoren zoals: vorkenspreiders, vatenklemmen, kantelcontainers,…
  • Mogelijkheid tot leasing of lange termijnhuur

Je kan bij ons terecht voor zowel elektrische heftrucks als diesel of LPG aangedreven vorkheftrucks. Zowel voor werken binnen als buiten vinden wij de machine die het beste bij uw wensen past. Voor werkzaamheden op onverhard of oneffen terrein bieden onze (semi-)ruw terrein heftrucks een oplossing. Al onze tweedehands heftrucks worden voor verkoop in eigen werkhuis nagekeken en in orde gebracht. Ook voor kwaliteitsvolle occasie heftrucks ben je dus bij ons aan het juiste adres.

Vele onderdelen van de machines staan dagelijks onder zware belasting. Dankzij ons gespecialiseerd technisch team kan u vertrouwen op een goede werking en snelle herstelling van uw toestel.  Door jarenlange ervaring zijn we in de mogelijkheid onderhoud uit te voeren op alle gangbare merken.  Ook de herstelling van, en het oplossen van problemen op sleepwagens, kan door onze professionele technici gebeuren.

+ vrachtwagen (eigen transport)

Meer dan 10.000 onderdelen in ons magazijn!

Groot assortiment onderdelen op voorraad!