Expert in produceren van

Betrouwbare, zeer efficiënte en onderhoudsarme systemen en oplossingen voor elke branche.

Efficiëntie

De oliegeïnjecteerde schroefcompressor van Ingersoll Rand leveren de allerbeste ontwerpen en technologieën met nieuwe en uitgebreide functies die u van de hoogste mate van betrouwbaarheid, efficiëntie en productiviteit verzekeren. Bij Ingersoll Rand leveren we niet alleen producten en ondersteuning van wereldklasse, maar we geven onze klanten ook gemoedsrust door ze centraal te stellen bij alles wat we doen.

Geïntegreerde systemen:

Ingersoll Rand levert complete persluchtoplossingen, waaronder niet alleen de compressoren zelf, maar ook bijbehorende componenten zoals drogers, filters en filtersystemen. Deze systemen helpen de prestaties en betrouwbaarheid van de persluchtvoorziening te optimaliseren.

Service en ondersteuning:

LVC levert uitgebreide service en ondersteuning voor alle Ingersoll Rand compressormachines, inclusief onderhoud, reparatie en vervangende onderdelen. Dit zorgt voor jullie als klant dat de levensduur en efficiëntie van hun apparatuur kunnen maximaliseren.

Ingersoll Rand staat bekend om hun kwaliteit, veelzijdigheid en efficiëntie, waardoor ze de voorkeur genieten voor een breed scala aan industriële en commerciële toepassingen die perslucht nodig hebben.