24/7 SERVICE

Onze techniekers komen naar u toe!

Uitgerust met een servicewagen met de meest courante onderdelen en alle nodige gereedschappen, kunnen ze de meeste interventies onmiddellijk ter plaatse oplossen.

Door onze 24/7 service kan u rekenen op een betrouwbare partner, zowel ’s nachts als tijdens de weekends. Door onze jarenlange ervaring en constante opleiding, zijn onze technici experts in herstellingen, onderhoud en service van alle gangbare merken van compressoren en persluchtnetwerken.

Een toegevoegde waarde aan onze service is de mogelijkheid tot het uitvoeren van een perslucht-lekdetectie.

Ieder persluchtlek in het net, is energie die u in het compressorlokaal heeft verbruikt. LVC Solutions, uw specialist in perslucht en pneumatica, gaat met u vanaf de compressor tot aan de eindverbruiker om een lekvrije aansluiting en een maximale energiezuinige werking te garanderen.

Persluchtlekdetectie start met inventariseren van de lekkages die zich in uw leidingnetwerk en machines bevinden. Hieruit volgt een verslag opgesteld conform ISO 50001.

24/7

Detectie

Ter plaatse

Alle andere werkzaamheden kunnen op aanvraag samen met ons team bekeken worden.

Wilt u een beeld krijgen van het verbruik van uw compressoren, dan bestaat de mogelijkheid om een meting uit te voeren. Deze meet de energie per compressor in functie van de druk benodigd in het systeem.

Op deze manier kan LVC Solutions samen met u een besparingstraject uitwerken om zo de CO2-uitstoot van uw bedrijf te reduceren.

Dit is niet enkel kostenbesparend, echter denkt u als klant hierbij ook aan het milieu!

Met bovenstaande mogelijkheden probeert LVC Solutions uw energiefactuur te reduceren tot het absolute minimum!