24/7 ondersteuning bij noodgevallen

Deskundig onderhoud en advies

Geen zorgen over uw compressor, wij zorgen ervoor! Bij LVC begrijpen we het belang van een betrouwbaar en efficiënt compressorsysteem voor jouw bedrijf. Daarom bieden we uitgebreide oplossingen die al je zorgen over jouw compressoren wegnemen en zorgen voor een soepele en ononderbroken werking.

Door onze ervaring en door jarenlange partnerships met onze leveranciers, zijn we ons steeds verder gaan toeleggen op alle toepassingen betreffende uw voorzieningen in perslucht.

De mogelijkheid tot permanente controle van uw energieverbruik, waar de monitoring en registratie van debiet en druk  bij horen, om zo op te boksen tegen de steeds stijgende energieprijzen. LVC Solutions kan u hiervoor met sensoren en dataloggers verder helpen.

LVC Solutions plaatst en onderhoudt persluchtnetwerken, om zo te zorgen voor een optimale werking van de compressoren. Hierdoor kunnen we de vereiste persluchtkwaliteit garanderen die uw verbruikers nodig hebben.

LVC Solutions doet hiervoor de studie naar de opzet van het hele netwerk: nodige diameters, beste traject, …  Na bestelling kunnen we dit dan inplannen om zo uw continu productieproces te garanderen.

Onze technici komen naar u toe.

Uitgerust met een servicewagen met de meest courante onderdelen en alle nodige gereedschappen, kunnen ze de meeste interventies onmiddellijk ter plaatse oplossen.

Door onze 24/7 service kan u rekenen op een betrouwbare partner, zowel ’s nachts als tijdens de weekends. Door onze jarenlange ervaring en constante opleiding, zijn onze technici experts in herstellingen, onderhoud en service van alle gangbare merken van compressoren en persluchtnetwerken.

Een toegevoegde waarde aan onze service is de mogelijkheid tot het uitvoeren van een perslucht-lekdetectie.

Ieder persluchtlek in het net, is energie die u in het compressorlokaal heeft verbruikt. LVC Solutions, uw specialist in perslucht en pneumatica, gaat we met u vanaf de compressor tot aan de eindverbruiker om een lekvrije aansluiting en een maximale energiezuinige werking te garanderen.

Persluchtlekdetectie start met inventariseren van de lekkages die zich in uw leidingnetwerk en machines bevinden. Hieruit volgt een verslag opgesteld conform ISO 50001.

Wilt u een beeld krijgen van het verbruik van uw compressoren, dan bestaat de mogelijkheid om een meting uit te voeren. Deze meet de energie per compressor in functie van de druk benodigd in het systeem.

Op deze manier kan LVC Solutions samen met u een besparingstraject uitwerken om zo de CO2-uitstoot van uw bedrijf te reduceren.

Dit is niet enkel kostenbesparend, echter denkt u als klant hierbij ook aan het milieu!

Met bovenstaande mogelijkheden probeert LVC Solutions uw energiefactuur te reduceren tot het absolute minimum!

Voor verhuur kan u bij ons terecht, dit zowel op korte als voor lange termijn.

Uw voordeel hierbij is dat u een locatie en de stroomvoorziening voorziet en wij een compressor, al dan niet mobiel (dieselaangedreven) met de nodige luchtconditionering plaatsen. U bent als klant ontzorgd  en weet op voorhand al wat uw maandelijkse kost aan de compressor zal zijn.

Dit kunnen wij voor u leveren en installeren ter plekke!

Meer dan 10.000 onderdelen in ons magazijn!

Groot assortiment onderdelen op voorraad!