Over ons

Uw betrouwbare experts in generator- en compressorinstallaties!

Bij LVC Solutions zijn we er trots op dat we de go-to experts zijn voor al uw generator- en compressorinstallatiebehoeften in Genk en daarbuiten. Met een vastberaden streven naar uitmuntendheid en een schat aan ervaring in de sector hebben we onze reputatie verdiend als een betrouwbare leverancier van oplossingen van topkwaliteit.

Onze reis begon met een duidelijke visie – om bedrijven en industrie├źn te voorzien van betrouwbare energie- en persluchtoplossingen. Vandaag de dag zijn we toonaangevend op dit gebied en leveren we installaties op maat voor een breed scala aan klanten en toepassingen.

Of u nu een back-upstroomoplossing nodig hebt om ononderbroken activiteiten te garanderen tijdens kritieke momenten of een robuust compressorsysteem om de productiviteit te verhogen, ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen. We begrijpen het belang van precisie en effici├źntie en daarom zetten we onze expertise in om installaties te ontwerpen en uit te voeren die aan de hoogste normen voldoen.

Bij LVC Solutions zijn we trots op onze klantgerichte aanpak. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we streven ernaar om duurzame relaties op te bouwen met elke klant door van begin tot eind uitzonderlijke service te bieden. Onze toewijding aan uitmuntendheid gaat verder dan installatie. We bieden ook betrouwbaar onderhoud en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw apparatuur jarenlang optimaal blijft presteren.

Onze merken

Waar innovatie en expertise elkaar ontmoeten: De oplossingen van jouw project mogelijk maken met onze vertrouwde merken!
Compressoren

Herz

Compressoren

Ingersoll Rand

Bij LVC gebruiken we al 40 jaar generatoren van Ingersoll Rand!

Generatoren

Europower

LVC solutions

ONS TEAM

Christoph Tenten

Bedrijfsleider

Dave Beaten

Technical Advisor

Pricilia Gonzalez

Management & administrative support

Sven Natus

Field service engineer