Actua, Compressoren/perslucht

Installatie 2x 90kW Ingersoll Rand schroefcompressoren

Toevoeging aan de bestaande persluchtinstallatie van reeds 3x 90kW Ingersoll Rand schroefcompressoren…

Wat een 5-tal jaren geleden begon als een informatief gesprek omtrent service op een bestaande compressorinstallatie, is na het uitvoeren van onderhoud & service op hun bestaande olievrije installatie mogen uitgroeien tot de bestelling en installatie door LVC Solutions van de reeds geïnstalleerde persluchtvoorziening van 3x90kW energiezuinige schroefcompressoren van Ingersoll Rand, dit enkele jaren geleden.

Dit jaar werd ons de toevoeging van nogmaals 2x90kW energiezuinige schroefcompressoren van Ingersoll Rand, met de nodige koeldrogers en filtering, toevertrouwt.

Hierdoor kunnen de oude schroefcompressoren, die overbodig olievrij en energieverslindend waren, nu definitief uitgeschakeld worden, en zal de plant toekomstgericht en energiezuinig kunnen voorzien worden van de juiste perslucht, zowel betreffende zuiverheid als het gevraagde debiet.

We danken onze klant voor zijn vertrouwen!

Hebben we jullie aandacht kunnen trekken met deze mooie installatie?

Contacteer ons voor een vervolggesprek om uw energieverkwistende persluchtinstallatie door te lichten en deze samen toekomstgericht en energiezuinig te maken!