Actua, Compressoren/perslucht, Energiemanagement

Compressorinstallatie Hertz voor uitbreiding productiecapaciteit

Compressorinstallatie Hertz bij fabrikant in isolatiemateriaal

Voor de uitbreiding van zijn productieproces, en het op de markt brengen van een nieuw product, kwam deze klant bij LVC Solutions aankloppen.

Een samenwerking uit het verleden leidde ertoe dat we mochten mee aanbieden initieel voor het aanleggen van een nieuw persluchtleidingwerk in zijn nieuwe productiehal, alsook de huur van een persluchtcompressor die voor de opstart van het nieuwe productieproces voldoende debiet kon leveren.

Na de installatie van beide, hebben we na aangeven van de klant, een energielogging uitgevoerd op onze rental compressor, waaruit volgende installatie gekomen is:

Er werd gekozen voor een combinatie tussen een belast/onbelast en frequentie-gestuurde schroefcompressor van Hertz, 37kW.  Beide zorgen in combinatie met hun eigen koeldroger, voor de toelevering van de juiste perslucht, op de meest economische/ecologische manier.  Dit in samenwerking met het aluminium leidingwerk van Ingersoll Rand, Simplair, draagt bij tot een zorgeloze toekomst!

De installatie gebeurde in samenspraak met de klant om de switch tussen de huurcompressor en zijn nieuwe installatie zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

We danken de klant voor zijn vertrouwen, en kijken uit naar verdere toekomstige samenwerkingen, vooral op vlak van service.